Dahon vouwfietsen

Op zoek naar een goede en voordelige vouwfiets? Denk dan eens aan de webshop van Dahon vouwfietsen. Aantrekkelijke vouwfietsen van het grootste vouwfietsenmerk ter wereld. Met een snelle levering, aantrekkelijke prijzen en goede service. Dahon wordt al 30 jaar gemaakt en 95% van alle vouwfietsen wereldwijd rekenen op baanbrekende Dahon technologie.

Dahon-Vouwfietsen bestaat uit een jong en ambitieus team met een passie voor fietsen, fietsstoeltjes en fietsonderdelen. Totaal met meer dan 15 jaar ervaring in de fietsen branche. Hierdoor kan de team de consument goed adviseren door middel van de informatie die beschikbaar is op de site. Dahon wordt al 30 jaar gemaakt en 95% van alle vouwfietsen wereldwijd rekenen op baanbrekende Dahon technologie.

Bezoek de shop op: Website Dahon vouwfietsen
 

Dahon-vouwfietsen - goedkope vouwfietsen

 

Voordelige Elektrische Vouwfietsen

Voor iedere fietsliefhebber bieden ze een passende elektrische vouwfiets, van hoge kwaliteit, een goede styling en een range aan uitlopende prijzen. Alle elektrische fietsen worden compleet afgemonteerd en rijklaar geleverd, de accu’s zijn opgeladen en vouwfiets is klaar om gebruikt te worden. Heerlijk en comfortabel fietsen doe je overal waar je gaat een elektrische vouwfiets.

Dahon electrische vouwfietsen
Dahon bied in hun gamma elektrische fietsen de Dahon Ciao aan, een zeer hoge kwaliteit elektrische vouwfiets met een lage instap, uitgevoerd met een motor in het voorwiel en een 8,8 Ah accu in de bagagedrager.

Takashi electrische vouwfietsen
In de collectie van Takashi bieden ze 2 elektrische vouwfietsen aan, een model met lage instap en versnellingen in de naaf en een model met sportieve look en derailleur versnellingen. Beide uitvoeringen hebben de accu in de zadelpen zitten en daarmee heel mooi in balans en een capaciteit van 10,5 Ah.

Thompson electrische vouwfietsen
Thompson bied een aantal high end modellen met Bosch motor/accu systeem en/of band aandrijving in plaats van ketting. Hoge kwaliteit afgemonteerd en met een moderne styling.

Bekijk de rpijzen en modellen op: Dahon electrische vouwfietsen