Deurengigant

Wil je goedkoop deuren voor in je hyuis bestellen? Denk dan eens aan Deurengigant. Dit is online de grootste en goedkoopste aanbieder van CanDo, Svedex en Proporte binnen- en buitendeuren. Standaard geven zij 20% korting op alle deuren. Zij verkopen naast luxe- en boarddeuren, ook de nieuwste industriële en steigerhouten barndeuren. Naast het los verkopen van deuren bieden zij als enige online een inmeet- en een montageservice.

Bekijk het complete assortiment op de website van Deurengigant
 

goedkoop deurbeslag

Deuren op maat: Snelle levertijd + handige inmeetservice

Heeft u net een nieuw huis gekocht of bent u van plan uw huis op te knappen? Of is het misschien gewoon tijd om de huidige deuren te vervangen? Dan bent u bij Deurengigant, dé deurenspecialist, aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw deuren op maat laten maken, in de stijl die u maar wenst. Of dat nou landelijk, klassiek, industrieel of tijdloos is!

Deurengigant levert verschillende deurmerken van onder andere CanDo, Svedex en Moodplus. Deze merken zijn van uitmuntende kwaliteit, maar als men naar de prijs kijkt, zijn het relatief goedkope deuren. Vergeleken met de bouwmarkt bent u zeker goedkoper uit! Niet gratis maar wel zeer goedkoop.

Daarnaast bieden ze een zeer breed assortiment aan van verschillende type en stijlen deuren. Denk hierbij aan: Binnendeuren – Voordeuren – Achterdeuren – Tuindeuren – Stompe deuren – Industriële deuren – Opdek deuren – Houten deuren – Barndeuren – Stalen deuren – Outlet deuren.

 

Gratis bij deurengigant

Deurengigant voordelen

Gaat u uw deuren kopen bij Deurengigant, dan profiteert u van meerdere voordelen!

1 – Breed assortiment; ze bieden u graag een zo breed mogelijk aanbod aan bij het deuren kopen, in alle mogelijke stijlen
2 – Inmeetservice; als u nieuwe deuren wilt dan kunt u deze laten inmeten, zo bent u verzekerd van de juiste maat
3 – Voordelige prijzen; de goedkoopste deuren zijn doorgaans tot 30% goedkoper dan de bouwmarkten en we bieden een laagste prijsgarantie!
4 – Montageservice; de deurengigant monteurs kunnen de deuren ook voor u plaatsen op een snelle en vakkundige wijze
5 – Gratis levering boven de € 750,-

Lees meer over de Deurengigant montageservice