Dyson steelstofzuiger V8 Motorhead

Bestel de Dyson steelstofzuiger V8 Motorhead nu goedkoop online. Dyson V8 snoerloze stofzuigers reinigen niet alleen vloeren. Ze kunnen snel worden omgezet van steelstofzuiger naar kruimelzuiger voor het reinigen van hoge en lage plekken en alles daartussenin. Altijd bij de hand. Gewoon eruit nemen en reinigen, op elk gewenst moment.Hulpstukken en accessoiresDeze hulpstukken zijn zo ontworpen dat ze de prestaties van de Dyson V8-stofzuigers optimaliseren. Elk hulpstuk heeft een specifieke functie – het verwijderen van vuil, waar het zich ook ophoopt. Inclusief 2 extra accessoires: het combinatie-accessoire en de kierenzuiger.Direct aangedreven vloerzuigmondVoor gebruik op alle vloertypen. Bij gebruik van de geavanceerde tapijtreinigingsfuncties reinigt hij diep zodat je stof, haar van huisdieren en zelfs hardnekkig vuil kunt verwijderen.Aan te passen voor reiniging hoog boven jouw hoofdLicht en met de juiste balans om van vloer tot plafond schoon te maken. Bereikt gemakkelijk hoge en lage plekken en alles daartussenin. Kan worden omgezet in een kruimelzuiger. Reinigt meer dan vloeren – trappen, bureaus en bekleding.Hygienisch te legenMet het nieuwe mechanisme voor het legen van het stofreservoir worden stof en grover vuil in een handeling verwijderd. Je hoeft het vuil niet aan te raken.Handig oplaadstationHet apparaat wordt opgeborgen en opgeladen op het oplaadstation, waar ook accessoires kunnen worden opgeborgen. Als het apparaat wordt opgeladen en opgeborgen op het oplaadstation, is het altijd klaar voor gebruik.Max modusSchuifschakelaar om het vermogen te selecteren. Levert tot 7 minuten extra hoge zuigkracht voor lastige taken.Tot 40 minuten hoge zuigkrachtDe Dyson V8 snoerloze stofzuiger wordt aangedreven door een nieuwe nikkel-kobalt-aluminium-accu die tot wel 40 minuten constante zuigkracht levert. (tot 25 minuten bij gebruik van gemotoriseerde vloerzuigmond.)Filtratie in de hele machineEen efficient na-motorfilter vangt allergenen en bacterien op van slechts 0,3 micrometer grootte. Daarbij is het hele systeem afgedicht zodat de lucht die het apparaat verlaat, schoner is dan de lucht die je inademt.

Dit artikel is te bestellen op: BCC – Dyson steelstofzuiger V8 Motorhead

 


 

Aanbieder Dyson steelstofzuiger V8 Motorhead

Het artikel Dyson steelstofzuiger V8 Motorhead wordt aangeboden door de webwinkel BCC. Al sinds 1969 is deze goedkope electronicawinkel, intussen met 63 winkels, een vertrouwde naam in consumentenelektronica. De website van BCC is dan ook ideaal voor het aanschaffen coor goedkope consumenten electronica van alle bekende merken.

7 Redenen om te shoppen bij BCC:
1 – Altijd de beste service, zoals razendsnelle verzending (7 dagen per week!), zonder verzendkosten.
2 – Een breed aanbod, met een ruime keuze in elke prijsklasse en – dankzij internationale samenwerking en uitstekende relaties met onze leveranciers – altijd als eerste de nieuwste producten.
3 – Een groot aantal artikelen dat exclusief via Bcc te koop is.
4 – De BCC prijsgarantie: hetzelfde product ergens anders binnen 14 dagen goedkoper? BCC past na controle direct de prijs aan, en betaalt het verschil terug. Bekijk hier hoe het werkt.
5 – Zelf de bezorgdag kiezen: producten boven de 30 kilo worden bezorgd via de eigen bezorgdienst van BCC in bloktijden van 2 uur. De bezoeker kan – indien het product op voorraad is – zelf zijn bezorgdag kiezen (maandag t/m zondag). Voor BCC bezorgingen geldt: op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende dag in huis.
6 – Recycling: Met de BCC bezorgservice kunnen oude producten en verpakking gratis meegenomen worden zodat deze milieuvriendelijk verwerkt kunnen worden.
7 – Thuiswinkel waarborg: BCC is aangesloten bij de Thuiswinkelorganisatie en heeft een Thuiswinkelwaarborg.

Bezoek de shop op: Webwinkel BCC.nl
 

Stofzuiger aanbiedingen bij Handyman

Meer stofzuigeraanbiedingen vind je bij:

Handyman stofzuigers – Bij Handyman kun je terecht voor alles en voor elke type stofzuiger. Zo biedt Handyman je een ruim assortiment met stofzuigers, stofzuigerzakken, stofzuigeraccessoires en stofzuigeronderdelen. Of het nu voor het kleinere werk is of voor de grote schoonmaakklus, de stofzuiger is in het dagelijkse huishouden een onmisbaar apparaat geworden. De stofzuigers zijn door de jaren heen dan ook flink doorontwikkeld om aan uiteenlopende wensen, zoals verschillende huishoudens en verschillende schoonmaakklussen, te voldoen. Tegenwoordig is er dan ook een groot aanbod van stofzuigers in verschillende soorten en maten bij Handyman te koop.

Toolmax stofzuigers – Professionele stofzuigers zijn onder te verdelen in bouwstofzuigers en centrale afzuigingen. Een bouwstofzuiger is ideaal als u deze nodig bent op verschillende plaatsen. Een centrale afzuiging wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld een werkplaats waar deze op een vaste plaats blijft staan. Bekende merken die bij ToolMax verkrijgbaar zijn zijn Festool, Bosch Blauw, Makita, Scheppach en Metabo.

ShopnDrop biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Dankzij grote inkoop zijn prijzen altijd een stuk lager dan in de winkel.Elke dag hebben zij nieuwe aanbiedingen voor de beste prijs. Product categorieën bestaan met name uit Tellsell TV aanbiedingen, verlichting, stofzuigers, muggenvangers, messenslijpers, pannensets, wekkers, en nog veel meer.