Bigben bluetooth speaker Partybtiplite

Wil je de Bigben bluetooth speaker Partybtiplite goedkoop bestellen? Deze Bigben party speaker is ideal voor een lichtgevende avond vol muziek met familie en vrienden. Je kan twee telefoons tegelijk verbinden via Bluetooth® 5.0 en daarna jouw eigen muziek spelen door de 50W luidsprekers. Je kunt voor een kleurrijk lichteffect kiezen, maar ook voor een stabiel wit licht voor een wat rustigere avond.   Je hoeft geen oogje in het zeil te houden voor de speaker, want hij is spatwater- en stofdicht met IP54 certificering en de 3600 mAh batterij gaat wel eventjes mee. De speaker is ook makkelijk weer op te laden via de USB-C aansluiting. Of gebruik de speaker als powerbank voor je telefoon.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Bigben bluetooth speaker Partybtiplite
 

BCC - aanbiedingen Bigben bluetooth speaker Partybtiplite

 

De Bigben bluetooth speaker Partybtiplite koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Bigben bluetooth speaker Partybtiplite, dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC