Bose bluetooth speaker SoundLink Micro (Zwart)

Wil je de Bose bluetooth speaker SoundLink Micro (Zwart) goedkoop bestellen? Ben jij op zoek naar een kleine bluetooth speaker die je overal mee naar toe kunt nemen? Deze draadloze speaker van Bose past altijd wel in je tas of jas. Je merkt nauwelijks dat je de speaker bij je hebt, want hij weegt slechts 290.3 gram.Tot 6 uur draadloos muziek luisterenZit niet snel zonder muziek met deze SOUNDLINK MICRO BLACK. Je kunt namelijk tot wel 6 uur luisteren naar je favoriete podcasts en afspeellijsten.

Is de batterij uiteindelijk toch leeg? Binnen 3 uur heb jij anders weer een volledig opgeladen accu om muziek te luisteren.Waterdicht? Maar natuurlijk!Niets is leuker dan naar het strand gaan en je daar eigen muziek luisteren. Dan is het wel zo fijn dat je speaker tegen morsen en waterdruppels kan. Neem de speaker gerust mee naar buiten, hij is waterdicht!Handige extra'sWil je jouw Bose speaker meer power geven? Deze SOUNDLINK MICRO BLACK connect je via de Bose Connect-app met een andere Bose speaker. Je kunt in de app instellingen van de speaker aanpassen of wisselen van device.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Bose bluetooth speaker SoundLink Micro (Zwart)
 

BCC - aanbiedingen Bose bluetooth speaker SoundLink Micro (Zwart)

 

De Bose bluetooth speaker SoundLink Micro (Zwart) koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Bose bluetooth speaker SoundLink Micro (Zwart), dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC