Bose bluetooth speaker SoundLink Revolve II (Zilver)

Wil je de Bose bluetooth speaker SoundLink Revolve II (Zilver) goedkoop bestellen? Muziek aan en gaan! Deze Bose speaker stop je gemakkelijk je tas dankzij het compacte formaat. Via bluetooth verbind je eenvoudig je smartphone of tablet. Dankzij het kleine formaat is de speaker makkelijk mee te nemen, hij weeg slechts 660 gram.Speel zo lang mogelijk je favoriete muziek afJe zit niet zomaar zonder muziek met deze speaker. Met een afspeeltijd van 13 uur geniet jij lang van muziek. Zit je uiteindelijk toch zonder batterij? Binnen 4 uur is je speaker volledig opgeladen. Bovendien krijg je een Micro-USB kabel meegeleverd.Gemaakt voor waterEen dagje naar het park is niet compleet zonder je eigen box. Dan is het fijn als je speaker wel tegen een stootje kan. Met de waterdichte Bose hoef jij je geen zorgen te maken, niets houdt jou meer tegen om op avontuur te gaan.Extra optie(s) voor gebruiksgemak!Op een feestje wil je soms muziek afspelen in meerdere ruimtes. Via de Bose Connect-app kun je met in verschillende kamers hetzelfde nummer afspelen. Je kunt in de app ook instellingen van de speaker aanpassen of wisselen van device. En connect je telefoon met de speaker door middel van de AUX-ingang.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Bose bluetooth speaker SoundLink Revolve II (Zilver)
 

BCC - aanbiedingen Bose bluetooth speaker SoundLink Revolve II (Zilver)

 

De Bose bluetooth speaker SoundLink Revolve II (Zilver) koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Bose bluetooth speaker SoundLink Revolve II (Zilver), dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC