Haier wasmachine HW80-B14939

Wil je de Haier wasmachine HW80-B14939 goedkoop bestellen? Ben je op zoek naar een enorm zuinige wasmachine? Dan is de Haier wasmachine HW80-B14939 de juiste keuze. Dankzij de Direct Motion Motor en een energie-efficientieklasse A bespaar je op het energieverbruik. Deze wasmachine heeft een capaciteit van 8 kg wasgoed en een krachtige motor door het toerental van 1400 toeren per minuut.Krachtige en stille motorDe motor van deze wasmachine is direct aan de trommel bevestigd. Lawaai en vibraties worden hierdoor verminderd. De Direct Motion Motor is efficient en reduceert het water- en energieverbruik. Deze motor gaat enorm lang mee!Bespaar op je energierekeningDit model is zeer geschikt voor gezinnen die willen besparen op hun energierekening. De Haier HW80-B14939 is met energieklasse A een zeer zuinig model. Dit model beschikt over beladingsherkenning, waarbij het water- en energieverbruik optimaal wordt aangepast aan de hoeveelheid was. Hierdoor wordt er minder energie gebruikt, wat goed is voor het milieu en de portemonnee.Stel je was uitWil je een was draaien, maar ben je pas laat thuis? Bij de HW80-B14939 kan je zelf het moment instellen dat de wasmachine start. Hiermee is het mogelijk om het gekozen programma tot 24 uur later te laten starten. En met 15 wasprogramma’s waaronder voor wol, allergieen en een snelle was, zit er altijd wel een programma tussen voor jouw wasgoed.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Haier wasmachine HW80-B14939
 

BCC - aanbieding Haier wasmachine HW80-B14939

 

De Haier wasmachine HW80-B14939 koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar een goedkope wasmachine waaronder de Haier wasmachine HW80-B14939, dan ben je bij BCC aan het juiste adres. BCC heeft een ruim aanbod aan wasmachines in verschillende prijscategorieën. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie of een wasmachine met meer geavanceerde functies, bij BCC vind je het allemaal. De goedkope wasmachines zijn perfect voor mensen die niet te veel willen uitgeven, maar wel op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte wasmachine. Ze hebben ook een voordelig assortiment wasdrogers.

Of je nu op zoek bent naar een wasmachine met een grote capaciteit, een eco-modus, of een speciale functie voor het wassen van sportkleding, bij BCC vind je het allemaal. Door de ruime selectie aan goedkope wasmachines is er voor iedereen wel een perfecte match te vinden. De webwinkel BCC heeft een breed assortiment aan wasmachines van diverse merken, waaronder Samsung, Bosch, Miele en AEG.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC