JBL bluetooth speaker Clip 4 (Zwart)

Wil je de JBL bluetooth speaker Clip 4 (Zwart) goedkoop bestellen? De bluetooth speaker levert ondanks het compacte formaat een kwalitatief geluid. Geniet altijd en overal van het typerende JBL geluid! Met een gewicht van 239 gram, is het gemakkelijk om de speaker overal mee naartoe te nemen.Lang genieten van muziekJe geniet tot 10 uur van muziek met deze JBL speaker. Heb je urenlang genoten van muziek maar is hij dan toch echt leeg? Binnen 3 uur heb jij anders weer een volledig opgeladen accu om muziek te luisteren. Met de meegeleverde USB Type-C kabel laad je de hem eenvoudig op.Waterafstotende speakerEr is niets leukers dan naar het strand te gaan en naar je favoriete muziek te luisteren. Dan is het natuurlijk wel handig dat je speaker tegen een spatje water kan. Maak je geen zorgen als de JBL nat wordt, hij is waterdicht!Extra optie(s) voor gebruiksgemak!Bovendien beschikt de JBL over de mogelijkheid om meerdere apparaten te koppelen, speel dus muziek af vanaf je smartphone of een ander apparaat.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – JBL bluetooth speaker Clip 4 (Zwart)
 

BCC - aanbiedingen JBL bluetooth speaker Clip 4 (Zwart)

 

De JBL bluetooth speaker Clip 4 (Zwart) koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de JBL bluetooth speaker Clip 4 (Zwart), dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC