Johnny Urban Jona Backpack Roze

Bestel voordelig de rugtas Johnny Urban Jona Backpack Roze. De compacte vorm maakt de Johnny Urban rugzak “Jona” een ideale metgezel voor vrije tijd, college of kantoor. Een bijzonder hoogtepunt van de rugzak: de innovatieve Flex-Front Feature. Dit maakt de voorzak bijzonder veelzijdig. Een yogamat, trui of jas kan snel door de opening worden opgeborgen. Met de 2in1 functie kan hij als rugzak of handgreep worden gedragen.

Kleur: Roze
Merk: Johnny Urban

Bestel dit artikel goedkoop op: Bagsplaza – Johnny Urban Jona Backpack Roze
 

Goedkope tassen en rugtassen bij Tassenwinkel

Aanbieder goedkope Johnny Urban Jona Backpack Roze

De rugzak Johnny Urban Jona Backpack Roze is goedkoop te bestellen bij de voordelige tassenwinkel Bagsplaza. Bij deze webwinkel vindt u een ruim en gevarieerd aanbod tassen online. Bekijk de uitgebreide collectie topmerken tassen online, met damestassen, herentassen, handtassen, weekendtassen en schoudertassen, maar ook portemonnees, reistassen, rugzakken en schooltassen. Natuurlijk kunt u hier ook zakelijk een tas kopen.

Ze hebben een ruime keuze in aktetassen, documenttassen en laptoptassen die u veilig online kunt kopen. Ook voor kindertassen en accessoires kunt u terecht bij Bagsplaza. Ze werken constant aan het uitbreiden van het assortiment, zodat ze u bij het online tassen kopen de meest trendy merken kunnen aanbieden.

Bekijk het complete assortiment op de website BagsPlaza