Kapten en Son Bergen – Sandstone Rugzak

Bestel voordelig de rugtas Kapten en Son Bergen – Sandstone Rugzak. Minimalistische, Scandinavisch design van Kapten & Son. De Bergen is gemaakt van het beste veganistische tech-materiaal die de tas stevig en waterafstotend maakt. Daarnaast bevat deze rugtas zelfs een gewatteerde 15 inch laptopvak. Een perfecte tas dus voor dagelijks gebruik! Let op: Vanwege de smalle schouderbanden is deze rugzak niet geschikt om veel gewicht te dragen. Voor middelbare scholieren raden wij aan om een tas met gewatteerde schouderbanden te nemen zoals: Kapten & Son Helsinki of de Kapten & Son Aarhus

Kleur: Beige, Bruin
Merk: Kapten en Son

Bestel dit artikel goedkoop op: Bagsplaza – Kapten en Son Bergen – Sandstone Rugzak
 

Goedkope tassen en rugtassen bij Tassenwinkel

Aanbieder goedkope Kapten en Son Bergen – Sandstone Rugzak

De rugzak Kapten en Son Bergen – Sandstone Rugzak is goedkoop te bestellen bij de voordelige tassenwinkel Bagsplaza. Bij deze webwinkel vindt u een ruim en gevarieerd aanbod tassen online. Bekijk de uitgebreide collectie topmerken tassen online, met damestassen, herentassen, handtassen, weekendtassen en schoudertassen, maar ook portemonnees, reistassen, rugzakken en schooltassen. Natuurlijk kunt u hier ook zakelijk een tas kopen.

Ze hebben een ruime keuze in aktetassen, documenttassen en laptoptassen die u veilig online kunt kopen. Ook voor kindertassen en accessoires kunt u terecht bij Bagsplaza. Ze werken constant aan het uitbreiden van het assortiment, zodat ze u bij het online tassen kopen de meest trendy merken kunnen aanbieden.

Bekijk het complete assortiment op de website BagsPlaza