Kapten en Son Umea – Cherry Blossom Rugzak

Bestel voordelig de rugtas Kapten en Son Umea – Cherry Blossom Rugzak. Minimalistische, Scandinavisch design van Kapten & Son. De Umea is gemaakt van het beste veganistische tech-materiaal die de tas stevig en waterbestendig maakt. Daanraast bevat deze rugtas zelfs een gewatteerde 13 inch laptopvak. Een perfecte tas dus voor dagelijks gebruik!

Kleur: Roze
Merk: Kapten en Son

Bestel dit artikel goedkoop op: Bagsplaza – Kapten en Son Umea – Cherry Blossom Rugzak
 

Goedkope tassen en rugtassen bij Tassenwinkel

Aanbieder goedkope Kapten en Son Umea – Cherry Blossom Rugzak

De rugzak Kapten en Son Umea – Cherry Blossom Rugzak is goedkoop te bestellen bij de voordelige tassenwinkel Bagsplaza. Bij deze webwinkel vindt u een ruim en gevarieerd aanbod tassen online. Bekijk de uitgebreide collectie topmerken tassen online, met damestassen, herentassen, handtassen, weekendtassen en schoudertassen, maar ook portemonnees, reistassen, rugzakken en schooltassen. Natuurlijk kunt u hier ook zakelijk een tas kopen.

Ze hebben een ruime keuze in aktetassen, documenttassen en laptoptassen die u veilig online kunt kopen. Ook voor kindertassen en accessoires kunt u terecht bij Bagsplaza. Ze werken constant aan het uitbreiden van het assortiment, zodat ze u bij het online tassen kopen de meest trendy merken kunnen aanbieden.

Bekijk het complete assortiment op de website BagsPlaza