Marshall bluetooth speaker Willen (Zwart)

Wil je de Marshall bluetooth speaker Willen (Zwart) goedkoop bestellen? Houd jij wel van een muziekje? En speel je dat regelmatig buiten af, zoals in het park als op het strand? De Marshall Willen is de krachtige draadloze speaker die gemaakt is om overal mee naartoe te nemen. Deze luidspreker brengt je het diepe en heldere Marshall-geluid waar je van houdt met behulp van zijn 5,1 cm (2'') subwoofer.RobuustDeze bluetooth speaker is geen aansteller, met zijn IP67-classificatie kan hij tegen stof en water en kan je hem zorgeloos mee naar buiten nemen. Willen is de ultieme multifunctionele luidspreker met zijn flexibele mogelijkheden. Zet hem rechtop, leg hem neer, bevestig hem aan een object of laat hem hangen aan je tas met de band aan de achterkant.Langdurig plezierDit alles, plus zijn ruime 15+ uur luisterplezier op een volle accu en bevestigingsriem, maakt het een ideaal apparaat om mee op weg te gaan. Een volle accu heb je al na 3 uur opladen. Na 20 minuten kan je alweer 3 uur luisteren.Duurzaam gemaaktDe Marshall Willen is net zo indrukwekkend als je kijkt naar het materiaal. De robuuste constructie van deze luidspreker is PVC-vrij en 60% van het plastic is gerecycled van materiaal uit gebruikte elektronica. Willen maakt de belofte van een duurzamere aanpak van Marshall waar, terwijl hij het iconische en stevige ontwerp behoudt.Ingebouwde microfoonZorg ervoor dat jouw stem wordt gehoord met de ingebouwde microfooningang in het apparaat. Je kan ook meerdere van deze speakers aan elkaar koppelen.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Marshall bluetooth speaker Willen (Zwart)
 

BCC - aanbiedingen Marshall bluetooth speaker Willen (Zwart)

 

De Marshall bluetooth speaker Willen (Zwart) koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Marshall bluetooth speaker Willen (Zwart), dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC