Medellín Secret – koffiebonen – Guatemala La Candelaria

Wil je de Medellín Secret – koffiebonen – Guatemala La Candelaria goedkoop bestellen? De La Candelaria plantage bevindt zich aan de rand van Antigua in Guatemala. De plantage ligt hooggelegen in de schaduw van drie vulkanen: Agua, Fuego en Acatenango. De Antigua Vallei is een van de beroemdste koffieproducerende regio’s ter wereld en dankzij de grote hoogte, het perfecte klimaat en een vulkanische bodem die rijk is aan mineralen. Met een cuppingscore van 84 punten is de Guatemala, La Candelaria een zeer goede specialty koffie gemaakt van 100% Arabica bonen.

Bestel deze koffie op: Koffievoordeel – Medellín Secret – koffiebonen – Guatemala La Candelaria
 

Medellín Secret - koffiebonen - Guatemala La Candelaria aanbieding - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland

 

De goedkoopste Medellín Secret – koffiebonen – Guatemala La Candelaria vind je bij Koffievoordeel

Als je op zoek bent naar goedkope koffie waaronder de Medellín Secret – koffiebonen – Guatemala La Candelaria, dan ben je bij Koffievoordeel aan het juiste adres. Koffie is voor veel mensen een dagelijks genot. En wie wil er nou niet genieten van heerlijke koffie voor een scherpe prijs? Bij de webwinkel Koffievoordeel is dit mogelijk. Koffievoordeel heeft een groot assortiment aan verschillende soorten koffie van diverse merken en landen. Daarnaast biedt Koffievoordeel ook regelmatig leuke kortingsacties aan.

Groot aanbod, kleine prijs
Bij Koffievoordeel kun je kiezen uit een groot aanbod van verschillende soorten koffiebonen, gemalen koffie en capsules voor Nespresso en Dolce Gusto machines. De prijzen zijn al scherp, maar als je regelmatig koffie bestelt, is het de moeite waard om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle kortingsacties en aanbiedingen. Zo kun je voor een kleinere prijs genieten van heerlijke koffie.

Bij deze goedkope online koffiewinkel kun je dus eenvoudig koffie bestellen. Je kunt op de website snel en makkelijk vinden wat je zoekt en je bestelling is zo geplaatst. Bovendien wordt je bestelling snel geleverd waardoor je snel kunt genieten van de beste koffie.

Bekijk het goedkope Koffiebonen assortiment op de Website Koffievoordeel