Miele professionele warmtepompdroger PDR307 HP

Wil je de Miele professionele warmtepompdroger PDR307 HP goedkoop bestellen? Uitstekende droogresultatenDe Miele Professional PDR 307 HP warmtepomp droogautomaat maakt gebruik van het beproefde principe van longitudinale stroming: de verwarmde lucht wordt parallel aan de trommelas (axiaal) door de trommel gevoerd. Het van de trommelribben meegevoerde wasgoed gebruikt de luchtstroom bij het vallen en wordt zo sneller en gelijkmatiger gedroogd.Wasbescherming door de unieke honingraatstructuurDe honingraatstructuur van de SoftCare-trommel zorgt voor een luchtkussen tussen de trommelwand en het textiel in de droger. Dit luchtkussen zorgt voor een optimale wasbescherming en een perfect droogresultaat.VoorprogrammeringMet de voorprogrammering kan van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet starten. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld aan het begin van een nieuwe werkweek klaar moet zijn.Taal altijd eenvoudig selecteerbaarDoor middel van vlagsymbolen kan op elk moment tijdens het bedienen eenvoudig de gewenste landstaal worden gekozen. Er is keuze uit 29 of 32 talen (afhankelijk van het model). Alle informatie op het display verschijnt nu in de gekozen landstaal. Zo kunnen bedieningsfouten zonder al te veel moeite vermeden worden en kunnen afwisselende bedienden met verschillende talenkennis snel hun weg vinden.PerfectDry-systeemHet PerfectDry-systeem meet voortdurend het restvocht van het wasgoed en bereikt zo exacte droogresultaten, zelfs bij zeer uiteenlopende waterhardheid. Want het systeem meet het geleidingsvermogen van het waswater en stemt het droogproces af op deze belangrijke factor. Het aangegeven restvocht wordt precies bereikt, het wasgoed wordt nooit te droog of niet droog genoeg.Wasgoed wordt beschermd met Softlift-ribbenDoor de Softlip-ribben wordt de was in de Miele Professional PDR 307 HP warmtepomp droogautomaat voorzichtig opgetild en behoedzaam gedroogd.TrommelverlichtingDe Miele Professional PDR 307 HP warmtepomp droogautomaat is uitgerust met led-trommel verlichting. De onderhoudsvrije Power-led-verlichting verlicht de trommel perfect, zodat je bij het leeghalen van de trommel zelfs geen klein wasgoed meer over het hoofd ziet.Aansluiting op betaalsysteem voor zelfbedieningDe PDR 307 HP warmtepomp droogautomaat is geschikt voor gebruik in wasserettes met zelfbediening. Met de bijbehorende interface kunnen de apparaten op betaalsystemen worden aangesloten om de wasbeurt af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Miele professionele warmtepompdroger PDR307 HP
 

BCC - aanbiedingen Miele professionele warmtepompdroger PDR307 HP

 

De Miele professionele warmtepompdroger PDR307 HP koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Miele professionele warmtepompdroger PDR307 HP, dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een voordelige wasdroger, dan is BCC een goede plek om te starten. BCC heeft namelijk een breed assortiment aan wasdrogers van verschillende merken en modellen, die allemaal scherp geprijsd zijn.

Bij BCC kun je daarnaast ook gebruik maken van diverse acties en aanbiedingen om nog voordeliger uit te zijn. Zo zijn er regelmatig kortingsacties of cashback-acties op geselecteerde wasdrogers. Ook kun je kiezen voor een zogeheten BCC combideal, waarbij je bijvoorbeeld een wasmachine en een wasdroger in één keer koopt voor een extra scherpe prijs.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC