Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal)

Wil je de Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal) goedkoop bestellen? Condenswater wordt eenvoudig afgevoerdDe professionele Miele-condensdrogers, ook de droogautomaten met warmtepomptechnologie, beschikken over een geintegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Zo kan vocht rechtstreeks worden weggevoerd.Minimaal energieverbruikDe droogautomaten met warmtepomptechnologie van Miele Professional zijn ware meesters in het besparen van energie. Dankzij de warmtepomptechnologie verbruiken ze ong. 50% minder stroom en leveren zo een bijdrage aan de bescherming van het milieu. Met korte programma’s zijn ze ook zeer geschikt voor een professionele wasbehandeling.ZelfbedieningDe apparaten zijn geschikt voor gebruik in wasserettes met zelfbediening. Met behulp van de bijbehorende interface kunnen de apparaten op betaalsystemen worden aangesloten om de wasbeurt af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).Nauwkeurige drogingHet PerfectDry-systeem meet voortdurend het restvocht van het wasgoed en bereikt zo exacte droogresultaten, zelfs bij zeer uiteenlopende waterhardheid. Want het systeem meet het geleidingsvermogen van het waswater en stemt het droogproces af op deze belangrijke factor. Het aangegeven restvocht wordt precies bereikt, het wasgoed wordt nooit te droog of niet droog genoeg.Uitstekende droogresultatenDrogers van Miele Professional maken gebruik van het beproefde principe van longitudinale stroming: de verwarmde lucht wordt parallel aan de trommelas (axiaal) door de trommel gevoerd. Het van de trommelribben meegevoerde wasgoed gebruikt de luchtstroom bij het vallen en wordt zo sneller en gelijkmatiger gedroogd.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal)
 

BCC - aanbiedingen Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal)

 

De Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal) koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal), dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een voordelige wasdroger, dan is BCC een goede plek om te starten. BCC heeft namelijk een breed assortiment aan wasdrogers van verschillende merken en modellen, die allemaal scherp geprijsd zijn.

Bij BCC kun je daarnaast ook gebruik maken van diverse acties en aanbiedingen om nog voordeliger uit te zijn. Zo zijn er regelmatig kortingsacties of cashback-acties op geselecteerde wasdrogers. Ook kun je kiezen voor een zogeheten BCC combideal, waarbij je bijvoorbeeld een wasmachine en een wasdroger in één keer koopt voor een extra scherpe prijs.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC