Samsung warmtepompdroger DV90BB5245ABS2

Wil je de Samsung warmtepompdroger DV90BB5245ABS2 goedkoop bestellen? De Samsung Bespoke DV90BB5245ABS2 is een wasdroger met een uitstekende energielabel en een aantal handige toepassingen.A+++-energielabelGeld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiente manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energieverspilling tegen te gaan.Verwijdert bacterienVoorkom de groei van bacterien op kleding en andere items, zoals beddengoed en knuffels. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten. Door ze tijdens het drogen grondig te verhitten nemen de bacterien met 99.9% af.Gepersonaliseerde droogprogramma’sProfiteer van gepersonaliseerde, efficiente en handige droogprogramma’s met de SmartThings App. €˜Clothing Care€™ analyseert je waspatronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en tips. Met €˜Energy€™ kun je jouw energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij €˜Home Care€™ blijft de wasmachine in goede conditie.Slim drogenAl je kleren beter droog! OptimalDry gebruikt drie sensoren voor het allerbeste resultaat. Hij controleert de vochtigheid en past de droogtijd automatisch aan, zodat je was sneller klaar is en er minder energie wordt gebruikt. Ook voorkomt deze technologie dat je kleding tijdens het drogen beschadigd raakt, en hij herinnert je eraan dat je de Heat Exchanger moet schoonmaken.Eenvoudig onderhoudJe wasdroger eenvoudiger onderhouden en de droogprestaties en veiligheid optimaliseren. Een innovatief Two-in-One Filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en de machine heel eenvoudig te onderhouden is. Met twee meldingen wordt aangegeven wanneer het Two-in-One Filter en de Heat Exchanger schoongemaakt moeten worden.Opfrissen met luchtJe kleding opfrissen zonder te wassen, koken, schrobben of wasmiddel te gebruiken. Onze Air Wash-technologie frist je kleding en beddengoed op, zodat ze altijd heerlijk fris ruiken. Vervelende geurtjes worden verwijderd met behulp van hete lucht. Hierdoor lijkt het alsof je kleren naar de stomerij zijn geweest en gaan ze veel langer mee.Droog in 35 minutenJe favoriete kledingstukken worden hiermee snel gedroogd, zodat je ze direct kunt aantrekken. Het Quick Dry 35′-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Een kleine hoeveelheid kleding wordt hierbij mild maar snel gedroogd, zodat je je kleding direct kunt aantrekken. Heel handig voor als je weinig tijd hebt.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Samsung warmtepompdroger DV90BB5245ABS2
 

BCC - aanbiedingen Samsung warmtepompdroger DV90BB5245ABS2

 

De Samsung warmtepompdroger DV90BB5245ABS2 koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Samsung warmtepompdroger DV90BB5245ABS2, dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een voordelige wasdroger, dan is BCC een goede plek om te starten. BCC heeft namelijk een breed assortiment aan wasdrogers van verschillende merken en modellen, die allemaal scherp geprijsd zijn.

Bij BCC kun je daarnaast ook gebruik maken van diverse acties en aanbiedingen om nog voordeliger uit te zijn. Zo zijn er regelmatig kortingsacties of cashback-acties op geselecteerde wasdrogers. Ook kun je kiezen voor een zogeheten BCC combideal, waarbij je bijvoorbeeld een wasmachine en een wasdroger in één keer koopt voor een extra scherpe prijs.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC