Skala electronica huren

Goedkoop Skala electronica huren? Skala is hèt alternatief voor het huren van consumenten elektronica! Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. Op de website van Skala kan je een apparaat bestellen, waarna deze door het commerciële team van Skala wordt nagebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken.

Apparatuur huren bij Skala betekent kiezen voor het betalen per maand. Door voor Skala te kiezen hoef je ‘grote’ aankopen niet meer uit te stellen tot het aankoopbedrag bij elkaar is gespaard.

Lees alles op: Stel grote aankopen niet meer uit maar huur voor een voordelig maandbedrag bij Skala!
 

Assortiment Skala electronica huren

Het assortiment van Skala is breed. Van televisies tot laptops en van wasmachines tot pc’s en kenmerkt zich door uitsluitend A-merken als Samsung, Philips, Sony, Bosch, Miele en Apple. Daarnaast probeert Skala je altijd het ‘nieuwste van het nieuwste’ te bieden. Zo verhuurt Skala een rijk assortiment laptops en tablets en ook Full HD Smart televisies zijn onderdeel van het assortiment.

Je kunt kan ook kiezen voor gebruikte apparaten welke nòg goedkoper zijn. Omdat die producten niet nieuw zijn, krijgt men een aantrekkelijke korting op de huurprijs.

Wie maakt gebruik van Skala?
De doelgroep van Skala kan omschreven worden als de ‘cash- and credit constraint’. Dit betekent dat wanneer men niet genoeg geld heeft om een televisie of wasmachine te kopen, dan is huren van een dergelijk apparaat de ideale mogelijkheid. Bij Skala wordt men dan ook niet getoetst bij het Bureau Krediet Registratie.

Verder geniet de klant van Skala van de volgende unieke voordelen:
1 – Volledige garantie op alle producten
2 – Gratis bezorging en installatie van het apparaat
3 – Geen extra kosten voor reparatie
4 – Alleen A-merken

Bekijk snel alle mogelijkheden op de website van Skala