Sony bluetooth speaker SRSXB13 (Lichtblauw)

Wil je de Sony bluetooth speaker SRSXB13 (Lichtblauw) goedkoop bestellen? Op zoek naar een zeer compacte draadloze speaker? Met deze bluetooth speaker van Sony heb jij altijd muziek bij de hand. Waar je ook naartoe gaat! Met een gewicht van slechts 253 gram zul je bijna niet merken dat de speaker in je tas zit. Bovendien maakt deze speaker vast en zeker indruk vanwege het vrolijke kleurtje!Lang genieten van muziekJe hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij. Deze speaker kun je tot wel 16 uur gebruiken voor het afspelen van muziek. Is de batterij uiteindelijk toch leeg? Binnen 4.5 uur is je speaker volledig opgeladen. Bovendien krijg je een USB Type-C kabel meegeleverd.Geschikt voor buitengebruikNiets is leuker dan naar het strand gaan en je daar eigen muziek luisteren. Neem de speaker gerust mee naar buiten, hij is waterdicht! Om zorgeloos te kunnen genieten moet je speaker wel tegen een spatje water kunnen.Alles erop en eraan!Wil je jouw muziek uit een Sony speaker meer power geven? Om je geluid te optimaliseren is het ook mogelijk om twee Sony speakers met elkaar te koppelen. Dankzij de ingebouwde powerbank-functie is het mogelijk om je smartphone of ander apparaat onderweg op te laden.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Sony bluetooth speaker SRSXB13 (Lichtblauw)
 

BCC - aanbiedingen Sony bluetooth speaker SRSXB13 (Lichtblauw)

 

De Sony bluetooth speaker SRSXB13 (Lichtblauw) koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Sony bluetooth speaker SRSXB13 (Lichtblauw), dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC