Sony partybox MHC-V02

Wil je de Sony partybox MHC-V02 goedkoop bestellen? Voel de beat van jouw favoriete nummers, zelfs van veraf, met dit krachtige geluidssysteem met een box. Geniet van speakerverlichting die pulseert op de maat van de muziek en bedien de muziek via jouw smartphone. De MHC-V02 heeft geïntegreerde handgrepen zodat je het systeem mee kunt nemen naar het huis van een vriend of het feest naar een andere kamer kunt verhuizen. Geniet van krachtiger geluid door meerdere audiosystemen voor thuis te verbinden via Bluetooth.Vul jouw feest met geluidBreng de festivalvreugde naar verjaardagen, speciale gelegenheden en spontane bijeenkomsten. Basgeluid via de JET BASS BOOSTER is hoorbaar over lange afstanden en laat het publiek nog meer genieten van krachtige muziek. Verbind tot 50 compatibele audiosystemen voor thuis en synchroniseer de muziek en verlichting.Verbinding met meerdere apparatenJe kunt met je vrienden via Bluetooth-technologie tot drie smartphones tegelijkertijd koppelen met de MHC-V02. Zo kun je nummers uit al je muziekbibliotheken afspelen, zodat je nog meer keuze hebt.Draadloos streamen van hoge kwaliteitGeniet van streamen van hoge kwaliteit. LDAC verzendt ongeveer drie keer zo veel gegevens dan conventionele Bluetooth 45-audiotechnologie voor een geweldige draadloze luisterervaring.Schuin geplaatste tweeterunitsVul de ruimte met krachtig festivalgeluid dankzij de schuin geplaatste tweeterunits die het geluid nog verder verspreiden.Jet Bass BoosterEen taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat je dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar je ook tussen de mensen staat en hoe ver je ook van het geluidssysteem af staat.Spraakbediening via FiestableVerander van nummer, zet de verlichting aan of laat alle kleuren knipperen met spraakbediening. Selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable-app en spreek je opdracht in €” er zijn tot wel 39 opdrachten voor bijvoorbeeld muziek afspelen, verlichting en karaokemodus. Ook kun je via de Sony | Music Center-app nummers kiezen en geluidsinstellingen vanaf je telefoon aanpassen. Bouw de ultieme sfeer met de speakerverlichtingVerhoog de sfeer met led-speakerverlichting die je ook veel in clubs ziet. Het blauwe licht pulseert in patronen en loopt synchroon met het ritme van de muziek.Maak de popster in je wakkerVermaak iedereen door een microfoon op de ingang aan te sluiten. Zo kunnen jij en jouw gasten het tegen elkaar opnemen en jouw favoriete nummers zingen. Of ga voor rock-'n-roll door een gitaar aan te sluiten en het systeem als versterker te gebruiken. Geniet van drie modi: Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor jouw basgitaar.Compatibel met statiefDankzij een ingebouwde bevestigingsopening kan de MHC-V02 met een speakerstatief op een verhoogde positie worden geplaatst, zodat het geluid verder verspreid kan worden naar nog meer mensen, ongeacht of ze zitten of staan.

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Sony partybox MHC-V02
 

BCC - aanbiedingen Sony partybox MHC-V02

 

De Sony partybox MHC-V02 koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Sony partybox MHC-V02, dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC