Ucon Acrobatics Jasper – Lotus Series Honey Mustard

Bestel voordelig de rugtas Ucon Acrobatics Jasper – Lotus Series Honey Mustard. De Jasper van Ucon Acrobatics is moderne rugtas met een strak en praktisch design. Dankzij het unieke design is deze tas te sluiten door hem op te vouwen of op te rollen. Bij de roll top variant kan je de tas verder uitrollen om tot 4L extra inhoud te creeren! Met speciale PU coating aan de buitenkant om het materiaal waterproef te maken en een moderne uitstraling te geven.

Kleur: Geel
Merk: Ucon Acrobatics

Bestel dit artikel goedkoop op: Bagsplaza – Ucon Acrobatics Jasper – Lotus Series Honey Mustard
 

Goedkope tassen en rugtassen bij Tassenwinkel

Aanbieder goedkope Ucon Acrobatics Jasper – Lotus Series Honey Mustard

De rugzak Ucon Acrobatics Jasper – Lotus Series Honey Mustard is goedkoop te bestellen bij de voordelige tassenwinkel Bagsplaza. Bij deze webwinkel vindt u een ruim en gevarieerd aanbod tassen online. Bekijk de uitgebreide collectie topmerken tassen online, met damestassen, herentassen, handtassen, weekendtassen en schoudertassen, maar ook portemonnees, reistassen, rugzakken en schooltassen. Natuurlijk kunt u hier ook zakelijk een tas kopen.

Ze hebben een ruime keuze in aktetassen, documenttassen en laptoptassen die u veilig online kunt kopen. Ook voor kindertassen en accessoires kunt u terecht bij Bagsplaza. Ze werken constant aan het uitbreiden van het assortiment, zodat ze u bij het online tassen kopen de meest trendy merken kunnen aanbieden.

Bekijk het complete assortiment op de website BagsPlaza