Vieta Pro bluetooth speaker Party (Rood)

Wil je de Vieta Pro bluetooth speaker Party (Rood) goedkoop bestellen? Geniet van muziek waar je ook bent. Deze compacte Vieta Pro Party bluetooth speaker verbind je eenvoudig met je smartphone. Speaker in je tas en gaan, dankzij een gewicht van 750 gram neem je hem eenvoudig mee. Met de ingebouwde powerbank functie kan je jouw apparaten onderweg opladen. Zo zit je nooit meer zonder stroom.

Een batterij waar je lang van geniet
Een goede batterij is belangrijk. Vooral als je lekker in de tuin of op balkon zit. De batterij van de Vieta Pro speaker gaat tot 10 uur mee. Met de meegeleverde USB-C kabel laad je deze zo weer op!

Maak je geen zorgen om een beetje regen
Zit je net lekker in het park en gaat het regen? Gelukkig is deze speaker waterdicht en kan hij wel tegen een paar spetters. Geen paniek dus!Extra geluidDe speaker beschikt over een True Wireless functie. Hiermee verbind je twee Party speakers met elkaar voor extra volume. Dankzij het ingebouwde lichtsysteem maak je er sowieso al een feestje van!

Bestel dit artikel voordelig op: BCC – Vieta Pro bluetooth speaker Party (Rood)
 

BCC - aanbiedingen Vieta Pro bluetooth speaker Party (Rood)

 

De Vieta Pro bluetooth speaker Party (Rood) koop je voordelig bij BCC

Als je op zoek bent naar goedkope speakers waaronder de Vieta Pro bluetooth speaker Party (Rood), dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Het bedrijf heeft ongeveer 58 winkels verspreid over het hele land en biedt een breed scala aan elektronica-producten aan, waaronder tv’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, laptops en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en uitstekende service, en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd.

BCC biedt ook een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers. Daarnaast is BCC ook actief op het gebied van smart home-oplossingen en biedt het een breed scala aan producten aan die op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet. Op deze manier probeert BCC een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst en het gemak van de klant te vergroten.

Bij BCC staat de klant centraal. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende service. Zo kunnen klanten altijd terecht bij een van de vele winkels voor persoonlijk advies en wordt er altijd gezocht naar een oplossing bij eventuele problemen. Ook online is BCC goed vertegenwoordigd met een overzichtelijke webshop en snelle levering. Dit alles maakt BCC een betrouwbare en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige elektronica tegen scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje bij de aanbiedingen op de de website van BCC