XD-Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugtas – Lichtblauw

Bestel voordelig de rugtas XD-Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugtas – Lichtblauw. Bescherm jezelf tegen zakkenrollers met deze extra veilige anti-diefstal rugzak. Gemaakt van hoogwaardig polyester met extra reflecterende strips om ook 's nachts veilig te zijn. Het materiaal is zowel snijvast als waterafstotend, ideaal als veilige rugzak.

Kleur: Blauw
Merk: XD-Design

Bestel dit artikel goedkoop op: Bagsplaza – XD-Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugtas – Lichtblauw
 

Goedkope tassen en rugtassen bij Tassenwinkel

Aanbieder goedkope XD-Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugtas – Lichtblauw

De rugzak XD-Design Bobby Compact Anti-Diefstal Rugtas – Lichtblauw is goedkoop te bestellen bij de voordelige tassenwinkel Bagsplaza. Bij deze webwinkel vindt u een ruim en gevarieerd aanbod tassen online. Bekijk de uitgebreide collectie topmerken tassen online, met damestassen, herentassen, handtassen, weekendtassen en schoudertassen, maar ook portemonnees, reistassen, rugzakken en schooltassen. Natuurlijk kunt u hier ook zakelijk een tas kopen.

Ze hebben een ruime keuze in aktetassen, documenttassen en laptoptassen die u veilig online kunt kopen. Ook voor kindertassen en accessoires kunt u terecht bij Bagsplaza. Ze werken constant aan het uitbreiden van het assortiment, zodat ze u bij het online tassen kopen de meest trendy merken kunnen aanbieden.

Bekijk het complete assortiment op de website BagsPlaza